Blogi

Filtreeri postitusi

Õrnroosad roosibeseed

Magustoidu jaoks jätkub kõhus alati ruumi ja seda eriti juhul, kui on tegemist õhkõrnade ning kaunilt roosade peedibeseedega, mis on kaetud kergelt roosise mascarponevahuga. Kuigi besee küpsemise-kuivamise ajaks on vaja pisut kannatust ei ole tegemist keerulise retseptiga ning kindlasti sobib see hästi ka emadepäeva hommikukohvi kõrvale.
Loe lisaks

Kuidas me aastaga käivet 700% kasvatasime

Aasta lõpp on kokkuvõtete aeg ning peame rahuldustundega ütlema, et hoolimata maailma mastaabis üsna viletsast aastast on meil oma väikese Green Bitega õnnestunud küll päris palju toredaid asju korda saata. Turule sai toodud 8 uut toodet, oleme jõudnud pea kõigi suurte Eesti poodide lettidele ning ettevõtte kasvuprotsent ulatub seitsmesajani. Kuidas me seda tegime? Paneme kirja mõned tegurid, mida ise oma edu aluseks peame.

Loe lisaks

Arhiiv