Blogi

Filtreeri postitusi

EKSPERIMENT | Restoranis putukaid söömas: see polegi kõige halvem asi maailmas. Meenutab millegi maitset, aga ma ei tea, mille

Kuigi putukad on juba mõnda aega Eestis inimtoiduks lubatud, siis restoranis tihti neid siiski ei kohta. Eesti Ekspressi ajakirjanik Merilin Pärli kirjeldab meeleolukalt oma kogemust alljärgnevas artiklis, mis ilmus esmakordselt siin.

Puhkepäev restoranis. Surnud kilgid ootavad valges plastämbris roaks saamist. Viskan sinna kiire pilgu: kas suudaksin mõne neist katseks suhu pista? Pelgalt mõttest hakkab sees keerama. Mitte mingil juhul! Appi, kuidas ma selle eksperimendi küll üle elan?!
Loe lisaks

Intervjuu Alice Aavaga blogist Green Wonderland Alice

Putukate toiduks kasutamine on siinpool planeeti alles väga värske teema ning me ei saaks olla oma töös edukad ilma toredate inimesteta, kes meie tegemisi toetavad. Üks esimesi, kes meie tegevusele õla alla pani oli Green Wonderland Alice blogi särav autor Alice. Aitäh! Saatsime talle vastamiseks mõned küsimused, mille vastuseid nüüd teiega heal meelel jagame!
Loe lisaks

Tahaksid ka proovida? Eesti naised toodavad putukatest toitu

Alustame uue rubriigiga - meist meedias. Esimesena on teie ees artikkel, mis ilmus algselt Postimehes 18.01.2021. Juba mõned päevad hiljem võeti vastu otsus Eestis putukate inimtoiduks müümiseks, seega praeguseks teame, et putukatest batoonid ja näkileivad tõepoolest jõudsid sel aastal poelettidele. Artikli sisu on muus osas aga ajatu. Head lugemist!
Loe lisaks

Kuidas tehakse kilgijahu?

Ilmselt kõik inimesed kujutavad enam-vähem ette, kuidas saadakse tavalist nisujahu või kuidas kanaliha meie toidulauale jõuab. Kuigi me selle peale igapäevaselt ei mõtle, siis mingi ettekujutus protsessist on olemas, sest need toiduained on meie laudadel kogu aeg olemas olnud. Kuidas aga saadakse Green Bite tooteid rikastavat kilgijahu? Sellest räägimegi siin postituses.


Loe lisaks

Arhiiv